У Києві спритні грабіжники обчищають квартири городян за новою схемою. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Жертвою пограбування посеред білого дня стала власниця квартири на проспекті Квітневому, 6. При цьому вона перебувала в приміщенні, але це не врятувало її від нахабних домушників.

За її словами, близько полудня в під'їзд її будинку зайшли двоє високих молодих людей, приблизно 30-35 років. Обидва потрапили в об'єктив камери відеоспостереження в під'їзді.

Вони подзвонили в двері однієї з квартир, і представилися господині сусідами на пару поверхів нижче. За їхньою легендою, вона затопила як мінімум дві квартири.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Перелякана жінка кинулася на кухню, дивитися, що ж у неї протікає. В цей час другий злодій підлив під ванну воду з принесеної з собою пляшки, відволікаючи увагу господині.

Поки жінка з'ясовувала, де протікає, злочинці заволоділи її гаманцем і зникли. Схаменувшись, постраждала викликала поліцію і впізнала злочинців по відео з камер спостереження.

"Заради гаманця не боятися залишитися на камерах, зайти в чужу квартиру, де в сусідній кімнаті міг спати син з двостволкою, ну це рівень «бог», явно щось не договорюють», «Ясна річ, що вони негідники, але придумати таку схему - дорогого коштує!", "Потрібно хлопцям змінний одяг носити, тапочки і халат, і з маскою палево", - коментують ситуацію городяни.

«Я не відкриваю двері навіть якщо реально затопила», «Два здорових бугая вкрали у жінки гаманець... дно пробито», «Був такий же випадок рік тому, ошукав мою бабусю так, добре, що в гаманці було лише 100 грн, і більше нічого не взяли, а могли і по голові дати старій людині, і обчистити квартиру», - діляться особистим досвідом інші.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. Правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети вікна в кіоску вуличної їжі, і забравши 3000 гривень.