У Києві спритні грабіжники обчищають квартири городян за новою схемою. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Жертвою пограбування посеред білого дня стала власниця квартири на проспекті Квітневому, 6. При цьому вона перебувала в приміщенні, але це не врятувало її від нахабних домушників.

За її словами, близько полудня в під'їзд її будинку зайшли двоє високих молодих людей, приблизно 30-35 років. Обидва потрапили в об'єктив камери відеоспостереження в під'їзді.

Вони подзвонили в двері однієї з квартир, і представилися господині сусідами на пару поверхів нижче. За їхньою легендою, вона затопила як мінімум дві квартири.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Перелякана жінка кинулася на кухню, дивитися, що ж у неї протікає. В цей час другий злодій підлив під ванну воду з принесеної з собою пляшки, відволікаючи увагу господині.

Поки жінка з'ясовувала, де протікає, злочинці заволоділи її гаманцем і зникли. Схаменувшись, постраждала викликала поліцію і впізнала злочинців по відео з камер спостереження.

"Заради гаманця не боятися залишитися на камерах, зайти в чужу квартиру, де в сусідній кімнаті міг спати син з двостволкою, ну це рівень «бог», явно щось не договорюють», «Ясна річ, що вони негідники, але придумати таку схему - дорогого коштує!", "Потрібно хлопцям змінний одяг носити, тапочки і халат, і з маскою палево", - коментують ситуацію городяни.

«Я не відкриваю двері навіть якщо реально затопила», «Два здорових бугая вкрали у жінки гаманець... дно пробито», «Був такий же випадок рік тому, ошукав мою бабусю так, добре, що в гаманці було лише 100 грн, і більше нічого не взяли, а могли і по голові дати старій людині, і обчистити квартиру», - діляться особистим досвідом інші.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. Правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети вікна в кіоску вуличної їжі, і забравши 3000 гривень.