Під Житомиром у Бердичеві маленькі діти випадково закрилися в квартирі. На допомогу прийшли рятувальники.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у Житомирській області.

Як стало відомо, 25 лютого, близько полудня рятувальникам надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога у відкриванні вхідних дверей квартири в одній з п'ятиповерхівок міста.

З'ясувалося, що пенсіонерка вийшла ненадовго з квартири у справах, а в цей час двоє її 2-річних онуків випадково закрили замок вхідних дверей і не змогли його відкрити самостійно.

До того ж, крихітки сильно злякалися і почали кричати та плакати.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Надзвичайники за допомогою шанцевого інструменту спочатку відігнули метал на двері, а потім зрізали сам замок електричним різаком.

Бабуся діток нарешті змогла потрапити в квартиру і заспокоїти онуків. Жінка також не забула подякувала рятувальникам за допомогу.

Після рятувальної операції бійці ДСНС у складі 4 чоловік особового складу повернулися в свою частину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше на Буковині врятували беззахисного малюка від холодної смерті: примерз до льоду. У Чернівцях від холодної та голодної смерті рятувальники разом з небайдужими громадянами врятували лебедя, який примерз до льоду на річці Прут.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей-вдома чекали стривожені мами. На Хмельниччині рятувальники звільнили зі снігового полону автобус в якому знаходилися 22 пасажири, більшість з яких - діти.

Також «Знай.иа " писав, що Киянка ледь не загинула через любов до собаки - "кинулася на допомогу". На столичній Русанівці жінка провалилася у воду рятуючи свого собаку.