У Києві спалах грипу та ГРВІ. Майже половина хворих - учні шкіл.

Про це під час брифінгу повідомив мер столиці Віталій Кличко.

За його словами, в Києві збільшилася кількість хворих на грип та ГРВІ. Минулого тижня було зареєстровано майже 13 000 хворих.

"За даними "Київського міського лабораторного центру МОЗ України", минулого тижня в столиці зареєстрували майже 13 000 хворих. З них 7,5 тисячі дорослих і понад 5,3 тисячі дітей. Більше 40% хворих дітей - шкільного віку",- повідомив градоначальник Віталій Кличко.

З грипом та ГРВІ в медустанови столиці було госпіталізовано 582 людини, серед них - 58 дітей.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Тому ще раз закликаю всіх берегтися. Дотримуватися елементарних правил. І при перших же ознаках хвороби - звертатися до лікарів",- підкреслив Віталій Кличко.

Також він нагадав, що минулого року від ускладнень після грипу померли 676 киян.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комаровський навчив, як відрізнити ГРВІ від Covid-19: "Імовірність понад 99%". Лікаря запитали як відрізнити коронавірус від звичних для нас ГРВІ, які так притаманні зимового періоду.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ляшко попередив про нову хворобу в лютому: школи знову можуть закрити. Лікар нагадав, що існують прописані правила, якими не можна нехтувати протиепідемічними заходами.

Також «Знай.иа " писав, що На грип за тиждень захворіло більше українців, ніж covid-19: всі цифри.