Співачка Alyosha, яка має цілу армію прихильників серед українців і не тільки, готується до старту нового проекту. Про це вона розповіла на власній сторінці в Instagram.

На опублікованому знімку – Alyosha в оточенні молодих хлопців та дівчат. Швидше за все, вони є її танцювальним гуртом чи командою зі зйомок.

«Останні хвилини підготовки. І вже завтра починаємо знімати наше дійство!», - пообіцяла співачка, яка чудово виглядає, як на маму трьох маленьких дітей.

«То це діло буде!», - радіють у коментарях до допису фанати співачки.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Бачу на фото свого сусіда, Олександра. Чекаємо на дійство!», «Люблю форсайт», «Ми з нетерпінням чекаємо на отримання вашого нового відео, місіс Alyosha», - додають захоплені коментатори.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова та Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю, як прийняла рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань.