У Києві маршрутки продовжують розвалюватися під час руху. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, прикрий інцидент трапився на проспекті Гагаріна. Там у маршрутки №529, повній пасажирів, під час руху відвалилося колесо.

«Коли вже почнуть їх перевіряти на технічний стан?», - запитує автор повідомлення.

«Коли їх взагалі приберуть з дороги!?», - додають у коментарях обурені кияни.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Та ти їх хоч сто разів на день перевіряй, в них закладена функція самознищення», «Кого перевіряти? Їх треба перевіряти тільки перед тим, як здати на брухт - чи не залишилось всередині водія», «Вони свого парку не мають, навіть орендованого - по гаражних кооперативах у найкращому разі стоять. Водії у маршрутках сплять. Хто їх перевірятиме?», - додають містяни.

Не оминули увагою й анонсоване подорожчання проїзду.

«Зате хочуть проїзд зробити по 20 гривень!», «А навіщо перевіряти??? Це складно! Простіше ціни підняти за проїзд», - впевнені люди.

«Перезутися хоче вже», - з гумором зазначає дехто.

Нагадаємо, раніше У Харкові знахабнілий маршрутник не пустив стареньку з паличкою, пасажири збунтувалися: "а якби твоя мати?"

Як повідомляє портал Знай.ua У Франківську бидло-маршрутник жбурнув монети в обличчя ошелешеній пасажирці: "це не гроші"

Також Знай.ua писав, що На Буковині кондуктор викинув бабусю з тролейбуса, зла бракує: "Нам померти?"