Ольга Фреймут, популярна українська телеведуча і "знавець світського етикету", якій сьогодні, 25 лютого, виповнюється 39 років, в молодості разюче відрізнялася від себе теперішньою. Про це можна судити по фото її ранніх років, задовго до популярності.

Нещодавно на фан-сторінці Ольги в Instagram з'явився її старий знімок поруч з мамою. На знімку-майбутня зірка в смугастій майці і джинсах. При цьому Оля виглядає значно "вгодованіше", ніж зараз. Волосся Фреймут висвітлила і зібрала в низький хвостик на потилиці.

Фанати процитували слова самої Фреймут про те, що батьки виховували її досить строго. Одного разу вона розповіла, що мама «забороняла їй стрибати на скакалці, щоб груди не тряслася».

Також вона додала, що не розуміла дискотечних танців, і тому трималася осторонь – «я стояла собі біля батареї нікому не потрібна».

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

У коментарях ті, хто дивився «Тавнці з зірками» за участю Ольги, відзначили, що з тих пір цей аспект її життя якраз і не змінився.

"У танцях ви нічим не відрізняєтеся від батареї. Ви і батарея - одне і теж» - зазначають українці.

Нагадавши, Ольга Фреймут на шпильках включила "Ревізора": "Неважливо, що ви думаєте".

Як повідомляв портал Знай.ІА , Ольга Фреймут розповіла про невдалу модельну кар'єру:"поки заробила грошей, поправилася".

Також портал Знай.ІА писав, що Ольга Фреймут показала нестаріючу красу на заздрість Кароль і Каменських: 38 років ні в одному оці.