У Києві брила снігу з даху впала на припаркований автомобіль. Про це розповіли у Патрульній поліції столиці.

Як зазначається, інцидент стався на вулиці Шовковичній. Там власник автомобіля марки Hyundai необачно припаркував свій транспортний засіб під будинком.

Коли він повернувся, то виявив, що його транспорт пошкоджено – постраждала стійка та дзеркало. Він викликав на місце пригоди патрульну поліцію.

Переглянувши камери відеоспостереження, правоохоронці виявили, що близько 11:00 на машину згори звалився шмат снігу з льодом.

Власник автомобіля вирішив не писати заяву з даного приводу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«Всім совєтчікам "убірать снєг" пропоную спочатку заплатити податки, яких би вистачило на сто тисяч двірників і альпіністів, які б змогли б цей сніг зі всіх дахів прибрати. Поліцію воно викликає, заїхавши своїм драндулєтом на тротуар. Може, ще патрульних викликати, коли град йому вікна поб'є? Ну а шо? Куди комунальники дивилися? Могли б стояти з ракетками і весь град від його драгаценнай машинки відбивати убік. За шо ми їм дєньгі платім? А сніг молодець, все правильно зробив», - пишуть у коментарях кияни.

Нагадаємо, що українців тероризує банда неадекватів, тримають у страху ціле місто: застрелили просто на вулиці

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові двірник ледь не злетів у повітря під час прибирання: "Граната замість сміття"

Також, "Знай.uа" писав, що моторошна смерть відомого бізнесмена потрясла Україну: зірвали чеку з гранати і...