У Києві, на вулиці Дегтярівській, з’явився новий «туристичний об’єкт» - диван, який невідомим чином опинився на дереві. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Нічого такого, просто хтось викинув диван у вікно, який залишився на дереві. 16 лютого по вулиці Дегтярівська, 6, на рівні п’ятого поверху на каштані під самим вікнами будинку з‘явився фрагмент дивану з дошкою та обшивкою», - пишуть автори посту, зазначаючи, що розмір меблів – приблизно два на півтора метри.

Того ж дня мешканці будинку звернулися до комунальників з проханням вирішити проблему. Їм повідомили, що проблема вже вирішена, а заявка – закрита. Однак диван, як можна переконатися, й досі звисає з дерева.

Стурбовані мешканці будинку додають, що вітер та негода пошкодили обшивку дивану, і він будь-якої миті може впасти на голови людей внизу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Людей тут протягом дня - сотні, і пересічні громадяни, і батьки з дітьми та домашніми улюбленцями, які гуляють саме під цим каштаном», - додають вони, питаючи поради – що робити з диваном, щоб він нікого не скалічив.

«Звідки ця діч з'являється у місті? З яких печер вилазять?», «Весна скоро, дивани прилетіли. Істоти, які це зробили, повинні бути покараними!», - обурюються у коментарях кияни.

«Цікаво, як його до дерев докинули? Там дерева досить далеко від будинку, це ж з якою силою його потрібно було жбурляти», «Зате голубам норм - тепер залишилося телик поставити», - додають коментатори.

Нагадаємо, що українців тероризує банда неадекватів, тримають у страху ціле місто: застрелили просто на вулиці

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові двірник ледь не злетів у повітря під час прибирання: "Граната замість сміття"

Також, "Знай.uа" писав, що моторошна смерть відомого бізнесмена потрясла Україну: зірвали чеку з гранати і...