У Києві можуть закрити метро. Про це повідомили в Telegram-каналі "Київ Зараз".

24 лютого на засіданні уряду було прийнято рішення про заборону перевезень пасажирів в автомобільному транспорті, залізничному транспорті, міським електротранспортом і метро.

Дані обмеження були введені у зв'язку з поширенням коронавірусу і збільшенням захворюваності в Україні. При цьому, вони будуть діяти лише в регіонах, які потраплять в «червону зону карантину».

Таким чином, якщо столиця потрапить в «червону зону» карантину, кияни позбудуться можливості користуватися громадським транспортом, в тому числі і метро.

"У Києві можуть закрити метро але тільки, якщо наше місто опиниться в червоній зоні карантину. На засіданні Кабмін прийняв рішення про те, щоб в регіонах червоної зони забороняти роботу всього громадського транспорту." - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У зв'язку з цим автори каналу "Київ зараз" звернулися до жителів столиці з проханням дотримуватися умов карантину щоб місто не потрапило в "червону зону".

"Так що носимо масовик, дезінфікуємо руки і намагаємося дотримуватися дистанції. Не хворійте " - зазначено в публікації.

Публікація каналу Київ зараз: Telegram
Публікація каналу Київ зараз: Telegram
Публікація каналу Київ зараз: Telegram

Нагадаємо, що в Україні за добу 5 850 нових хворих коронавірусом, 152 померло

Як повідомляв портал "Знай.uа", адаптивний карантин почав діяти: що заборонено на всій території України

Також, "Знай.uа" писав, що на Буковині лікар дивом вирвався з лап ковіда і розповів про пережите: "Чотири місяці через маску"