У Києві водій маршрутки відмовився везти пасажирів із правом пільгового проїзду: ними виявилися дідусь з двома онуками, які є членами багатодітної родини.

Про це на Facebook-сторінці спільноти "Солом`янка Київ" розповідає Роман Литвиненко, який став свідком конфлікту.

Пенсіонер хотів разом з онуками проїхати безоплатно, бо мав необхідні посвідчення. Але водій почав кричати, що безкоштовно везти нікого не збирається.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Мало того, чоловік на весь салон заявив, що нічого було стільки народжувати, щоб потім вимагати безкоштовних послуг.

"Водій кричав на весь салон: “Не*рін було їх стільки народжувати, у мене таких щодня до*ріна, або плати, або виходь", – цитують в дописі пряму мову водія.

Дідусь з онуками були вимушені вийти із салону, а коли намагалися сфотографувати номерний знак, то бидло-водій мало не наїхав на них.

Очевидці розповідають, що діти і чоловік похилого віку пережили стрес через неймовірну грубість і хамство зі сторони водія.

Нагадаємо, раніше У Харкові знахабнілий маршрутник не пустив стареньку з паличкою, пасажири збунтувалися: "а якби твоя мати?"

Як повідомляє портал Знай.ua У Франківську бидло-маршрутник жбурнув монети в обличчя ошелешеній пасажирці: "це не гроші"

Також Знай.ua писав, що На Буковині кондуктор викинув бабусю з тролейбуса, зла бракує: "Нам померти?"