Стало відомо про те, що мешканка Києва відзначила свій 103-й день народження. Залишається на позитиві незважаючи ні на що.

Таким чином повідомляється, що про це розповіли на сторінці "Газета Дарницькі вісті" на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Жінка народилася 24 лютого 1918 року, і пережила всі ключові події минулого століття.

Дарницький район багатий на довгожителів, і однією з них є Таїсія Хаїмівна Виноградова. Їй виповнилося цілих 103 роки, що викликає повагу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

До посту прикріпили фотографію щасливої жінки, а поруч з нею торт зі свічками, на яких вже тризначне число.

Довгожителька з Києва, фото: Facebook
Довгожителька з Києва, фото: Facebook

У Facebook жінку почали активно вітати, і бажати приємних речей. Іменинниці в цей прекрасний день також побажали прожити ще багато-багато років, а всім українцям брати приклад.

Також у Шепетівці, що на Хмельниччині, довгожителька святкує свій ювілей. Надії Остаповні виповнилося 100 років. Таким чином, повідомляється, що відзначила свої сто років жінка в середу, 20 січня. У цей прекрасний день вона отримала численні привітання від родичів, а також від самої заступниці міського голови Галини Безкоровайної.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 100-річна закарпатка пережила Сталіна і Гітлера і посміхнулася українцям: "Молитва і добрі справи"

Також, "Знай.uа" писав, що чернівчанка відсвяткувала столітній ювілей-пережила дві війни і бачила зміну епох