Відома українська телеведуча Людмила Барбір відвідала презентацію фотоальбому, і поділилася своїми враженнями на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Таким чином повідомляється, що сама Людмила Барбір також брала безпосередню участь у всьому цьому. Вона та її товариш Руслан Сенічкін були обрані ведучими цього заходу.

Йдеться про книгу " Аркур. Натхнення " від зіркового фотографа Ростислава Ріпки. У головних ролях опинилися 37 зірок телебачення, театру, музики і спорту. Вперше вдалося об'єднати таку кількість приголомшливих жінок.

Фотограф Ростислав приділив увагу кожній музі з Артбуку, при цьому підкресливши їх найпрекрасніші якості. До слова, легендарний бренд Dior зробив приємний комплімент для кожної з них.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Сама Людмила Барбір ділиться, що всі вісім років саме з Ростиславом у неї кращі фотосесії, але ця ще більш особлива.

До посту Людмила Барбір доклала цілу серію фотографій із заходу.

Раніше повідомляли, Ольга Сумська відсвяткувала Різдво між двох чоловіків: "Пора поповнювати".

Як повідомляв Знай.uа, ведуча 1+1 Барбір перетворилася на різдвяного ангела: саме час " колядувати зарплату".

На жінці можна помітити довге білосніжне плаття з пишними рукавами з цікавою вставкою посередині, яка виступає таким собі корсетом.

Знай.ua писав, телеведучий "1+1" Гордєєв подарував українкам солодкого і ніжного зайчика: "під ялинку замовляли?".