На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української телеведучої Катерини Осадчої з’явилася нова публікація. Цього разу зірка побалувала фанатів знімком майже без макіяжу.

Катерина позує у білому светрі, з мінімальною кількістю косметики на обличчі та простою зачіскою. Її аксесуаром став великий оберемок тюльпанів, який Катя ніжно обіймає.

«Настрій - чекати тепло і квіти на клумбі», - підписала вона ніжне фото.

Фанатам знімок неабияк сподобався, вони похвалили і квіти, і Катеринин образ.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Яка весняна», «Диво», «Чекаємо тепло, а квіти будуть», «Дивитися, як тане сніг і як з'являються перші маленькі струмки. Хіба не романтично?», - пишуть вони.

«Ох, Катя! Випробовуєте ви нас на міцність», «Красива Катерина і красиві тюльпани!», «Тюльпани! Любов моя! У Великобританії вже майже весна, парки встелені першими квітами!», - діляться з Осадчою фанати.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, Навіть Потап не встояв.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.

Як повідомляв портал Знай, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу:"головне не задушити".