У Києві завідувачка одного з дитсадків наказала батькам самотужки розчищати дах від снігу та льодяних брил, мотивуючи це тим, що в установі «немає двірника». По це повідомили у спільноті «Батьки SOS» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, йдеться про столичний садочок №337.

«Оце дах садочка №337 в місті Києві. На цей дах, за вказівкою завідувачки, повинен лізти якийсь тато і прибирати цю снігову кригу (можливо не лізти, а дострибувати, не розумію, як це повинно відбуватися). Завідувачка навіть скидає в групу розміри даху, ну якщо добровольців немає, то нехай батьки скинуться і покличуть альпіністів», - написала одна з мам, чия дитина перебуває в зазначеному садочку.

Жінка додала, що в Районному управлінні освіти заявили – сніг є проблемою садочка, і прибирати його має двірник.

«Поки РУО перекладає на садочок, а завідувачка на батьків, оцей "сніголід" от-от впаде комусь на голову», - додала вона. Пізніше з’явилася інформація, що виконавця по зверненню вже визначили, однак тепер «завідувачка зриває зло на вихователях».

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скрін, Facebook Батьки SOS
Скрін, Facebook Батьки SOS

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, Facebook Батьки SOS
Скрін, Facebook Батьки SOS

«Жах. А як це РУО собі уявляє двірника, що має на дах вилазити. Про батьків взагалі мовчу. Неадеквати», «А якщо чийсь папа впаде з того даху?! Завідувачка забула норми з охорони праці? Яке право вона має довірити небезпечний вид роботи не найманому в садку працівнику, без інструктажів, без договору на тимчасові роботи?», - обурюються коментатори.

Скрін, Facebook Батьки SOS
Скрін, Facebook Батьки SOS

Скрін, Facebook Батьки SOS
Скрін, Facebook Батьки SOS

Скрін, Facebook Батьки SOS
Скрін, Facebook Батьки SOS

«Хіба не можливо інші служби задіяти, комунальні або МЧС. В них і техніка є. Питання-пропозиція до дирекції, а не автора посту. Просто всі звикли, що модна перекласти на батьків, а вони порішають», - додають українці.

Нагадаємо, під Харковом чоловік кинув гранату у вікно 11-річної дитини: "це замах!"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Чернівцях п'яні патрульні зламали хлопцеві руку: тримали в снігу п'ять годин.

Також портал Знай.uа писав, що у США застрелили пранкера, який влаштував розіграш перехожим. 20-річний Тімоті Вілкс зі своїм другом вирішили зняти пранк для свого YouTube-каналу, проте щось пішло не за планом.