У Києві в метро на одній зі станцій зібрався щільний натовп пасажирів, які ніби й не чули про соціальну дистанцію. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Ахахахха, ви колись десь чули, щоб у підземці всім казали користуватися наземними видами транспорту? Київ, Лук’янівська», - написали автори посту.

«"Користуйтеся громадським транспортом", казали вони! це дуже зручно», «Тільки що побував в цьому дурдомі. Це треш...», - скаржаться пасажири.

«Це таке на метро Контрактова площа відбувається (натовп), там поставили нові турнікети, і о 18:00 там таааакий натовп збирається!», «На Мінській і Героїв Дніпра в грудні кілька разів були аналогічні ситуації», «Здивувало б, якби це був Гідропарк. А таке скоро буде на всіх станціях. Новобудов сотні, а вагонів всього 5», - додають кияни.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Понаїхавші вперше зіткнулися з ремонтом ескалатора. Зайчики, в 2009 році на Лук'янівській був такий же капремонт всіх чотирьох машин. Все якось само собою пройшло. Просто тоді КО не було. І ще, зайчики. Капремонт ескалатора робиться не тому, що "вибрали педаліка", а заради вашої безпеки. І робиться він, зайчики мої, після пробігу ескалатора в 100 тисяч кілометрів», - зазначає дехто.

Нагадаємо, раніше Київських комунальників у купі снігу постебали в мережі: "діджиталізація?" У мережі з'явилася карта, на якій можна подивитися, чи прибирають у вашій місцевості сніг. Clean City працює вже п'ятий рік. З його допомогою можна в режимі онлайн спостерігати за тим, прибирають чи сніг у вашому районі.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Поки вся Україна розгрібає снігові замети Одеса пішла під воду: "не забувайте весла". У ці лютневі дні практично всю територію України накрило снігопадами, а ось в Одесі зовсім інша ситуація, тут на дорогах інша перешкода - вода.

Також «Знай.uа " писав, що Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%. По всій Україні в понеділок, 8 лютого, погіршилася погода. Спостерігаються хуртовини, ожеледь і пориви вітру до 15-20 метрів в секунду.