Стало відомо про інцидент, який стався на дорогах столиці. Прямо посеред руху, на північному мосту у маршрутки почало відвалюватися колесо.

Таким чином повідомляється, що про це написали в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook. Там прикріпили ролик від очевидців, які все це зняли.

Якби колесо все таки відвалилося, то могли постраждати люди. Маршрутка в жахливому стані.

"Не, ну реально, хтось колись буде займатися цими маршрутками? Ви тільки подивіться на його колесо", - сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому наголошується, що водій додумався висадити пасажирів, і вони вийшли, інакше це могло б закінчитися зовсім інакше. В якому вона стані зараз-невідомо.

Сталося це у вівторок, 23 лютого, на північному мосту в місті Київ. На щастя, ніхто не постраждав.

Буквально днями дике ДТП потрясло Львівську область: легковик з дітьми злетів з дороги в кювет. В результаті страшної аварії постраждало п'ятеро людей.

Нагадаємо, що на Закарпатті легковик "роззувся" на ходу. У автомобіля марки Peugeot Partner з невідомих причин під час руху відпала задня вісь з обома колесами.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , на Тернопільщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала дитина, а водій зник.

Також, "Знай.ua" писав, що на Львівщині BMW та Opel не поділили дорогу-синок у морзі, мама з татом у лікарні