Стало відомо про те, що в Києві діти змушені добиратися в школи «по паркану». Всьому виною розтанув сніг.

Таким чином повідомляється, що в Голосіївському районі столиці на ролик зняли дітей, які добиралися в школу через перешкоди. Їм доводилося хапатися за паркан сітку, так як прохід був повністю затоплений, і пройти сухим не можна було ніяк.

Про це повідомили на сторінці Київ Оперативний у соціальній мережі Facebook.

"А так дітки (і не тільки) повинні йти в школу... Київ, метрологічна, 6-14", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На самому відео видно, що люди намагаються пройти по заметах, так як розтанув сніг повністю затопив доріжку для пішоходів. У цьому місці, по всій видимості, не передбачені ливневки, або ж просто не справляються з таким навантаженням.

У коментарях користувачі почали скаржитися на те, що комунальні служби Києва не виконують забезпечення нормальної життєдіяльності в столиці.

Нагадавши, весна засушить землю до тріщин, синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Про це стало відомо завдяки заяві завідуючої відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту НАН Вазіри Мартазінової.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск подарує $100 млн за "упаковку" для неприємних запахів, взяти участь може кожен.

Також Знай.uа писав, що льодовики Гренландії ховали стародавнє озеро під шаром льоду: побачило світ за тисячі або мільйони років.