Стало відомо про те, що в Києві розшукують пенсіонерку. Жінка 1948 року народження пропала безвісти, і ніхто не знає де вона зараз може перебувати.

Таким чином повідомляється, що проживає вона за адресою Мічуріна, 2. В останній раз її бачили в суботу, приблизно о 10 ранку, коли вона йшла з дому. А на зв'язок вона виходила Востаннє в неділю, 18: 00.

При собі у неї не ні документів, ні телефону. Одягнена була в темно-зелене довге пальто і чорні уггі.

Зростання невелике, приблизно 155 сантиметрів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше з нею ніколи такого не траплялося, і завжди поверталася додому. Рідні переживають, що з нею могло щось трапитися.

Якщо раптом у вас є інформація стосовно того де вона зараз може перебувати, телефонуйте за номерами телефону: 0673955603, 0674919606 або ж 102.

Рідні не знаходять собі місця, не сплять ночами, і чекають хоч якоїсь інформації.

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.