Стало відомо про інцидент у Києві. Жінка на посеред дороги влаштувала бійку, тим самим захистивши свого чоловіка.

Таким чином повідомляється, що ролик з'явився на сторінці «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook, знятий був очевидцями. На ньому можна помітити, що поки один чоловік б'є іншого, жінка вирішила заступитися за чоловіка, і також вдаряє його.

Втрутитися вирішуються водії з інших автомобілів. Вони зупиняються і починають їх розбороняти.

Що саме не поділили водії - не повідомляється. "За чоловіка і двір, (стріляю) б'ю впритул..." - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У коментарях користувачі почали гадати про те, що ж сталося там насправді, а також, Хто ж здобув перемогу в цій нерівній боротьбі.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"Невже випадок який був пару днів тому нічого і нікого не навчив (де з двох ударів не стало людини. Сумно! Життя одне!", "2 на одного)) гидко))) жінка люто захищає свого, при цьому розуміючи, що чоловік її не вдарить))) Фу, гидота", "I знову обривається на найцікавішому. Так хто переміг?" - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що в АТБ відбулися карантинні бої через маску.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові на проспекті Московському сталася бійка. 30-річний чоловік побив пенсіонера за те, що той заступився за жінку.

Також Знай.uа писав, що покупців АТБ жорстоко побили за кілька пляшок пива: охорона і поліцейські не розбиралися.