Стало відомо про курйозний випадок в одному з ліцеїв міста Обухів. Що заборонили робити дітям цього разу.

Таким чином повідомляється, що в академічному ліцеї №3, що в місті Обухів, педагоги заборонили фотографувати дітям їжу в їдальні, яку вони ж і їдять.

Це обурило багатьох, і користувач соціальної мережі Facebook Тетяна Гуменюк вирішила звернутися безпосередньо до директора, в чому ж справа, на що отримала «шикарну» відповідь.

Хоменко Надія, директор школи, відповіла, що діти повинні отримати дозвіл від усіх учасників навчального процесу, і тільки потім можна буде зробити фото.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пост про заборону в школі, фото: скріншот ФБ
Пост про заборону в школі, фото: скріншот ФБ

Батькам в школу заходити не можна через обмеження коронавірусу, тому, контролювати що їдять діти вони не можуть. Директор на зустріч йти відмовився, і тільки створює перепони.

Нагадаємо, що завучка погрожує дітям і труїть вчительку: батько Школярки надав докази

Батько учениці додав, що завучка Олена Іванівна в результаті вдалася до тиску на його дружину, яка працює вчителькою історії в тій же школі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчителів перевірять на знання не гірше школярів: що повинні пройти педагоги

Про це повідомляється на сайті Українського центр оцінювання якості освіти.

Також, "Знай.ua" писав, в українській школі хлопчиків змушують возитися з викрійкою-сам Крістіан Діор такого не бачив: "потім буде спідниця..."