Стало відомо про те, що голова Київщини Василь Володін захворів коронавірусом. Чиновник отримав позитивний тест.

Таким чином повідомляється, що голова Київської обласної адміністрації найближчі кілька тижнів проведе на лікарняному. Все через позитивний тест на коронавірус. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Сталося це на вихідних. Хвороба протікає зараз в легкій формі, і на щастя, поки що ускладнень немає. Знаходиться він вдома, на самоізоляції, а працювати буде намагатися в режимі онлайн.

За його словами, це ніяк не вплине на розпочаті раніше ініціативи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Також Василь Володін закликав усіх дотримуватися карантинних обмежень, і користуватися всіма засобами індивідуального захисту для того, щоб убезпечити себе і оточуючих.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 1 307 662 випадків зараження. За добу зафіксували 3 206 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

До слова, варто відзначити, що в Україні найближчим часом має розпочатися вакцинування. Перша партія повинна прибути в країну до кінця лютого або ж у березні.

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.