Стало відомо про те, як українців шантажують на дітях, які ще не народилися. Киянин поскаржився на хабарі в Інституті педіатрії, акушерства та гінекології.

Таким чином повідомляється, що немає ніяких гарантій стосовно того, що в пологовому будинку зроблять все правильно в момент, коли буде народжуватися ваша дитина, якщо ви не надасте хабар.

Киянин розповів, що його дружина народжувала в Інституті педіатрії, акушерства та гінекології в Києві, тому він готував гроші для різних фахівців пологового будинку, все це в якості подяки, а сума заздалегідь озвучена лікарем.

Марко розповів, що людина він принципова, і відмовляється давати хабарі, але коли мова йде про життя дружини і сина, корупційна система бере гору.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Персонал до породіль ставиться огидно. Він прийшов на поверх і побачив жінку, яка народила всього кілька годин тому. Вона йшла і голосно стогнала, а медсестри до неї не підходили. При всьому цьому у неї було кесарів.

Умов до слова теж ніяких в будівлі, все руйнується на очах.

Пост чоловік написав вже після того, як отримав всі документи на дитину.

Нагадаємо, у Хмельницькому з лап смерті витягують молоду виховательку: "Уражено 90% легень"

Як повідомляв "Знай.ua", вихователька заклеїла дітям роти скотчем і втекла з садка: скандал на всю Україну

"Знай.ua" писав, 19-річна вихователька раптово померла на очах у дітей: "Швидка б не допомогла..."