Стало відомо про те, що пес допоміг вижити туристу, який близько семи діб провів в Альпах зі зламаною ногою. Все могло закінчитися зовсім інакше.

Таким чином повідомляється, що в італійський Альпах врятували 33-річного туриста з Трієста, який пережив цілий тиждень на відкритому повітрі зі зламаною ногою. Якби не собака, то все було б по-іншому.

Про це розповіла місцева рятувальна служба в соціальній мережі Facebook.

Про те, що чоловік зник, повідомили в середу, 17 лютого. Першою помітила дівчина, і почали пошукову операцію, заради якої задіяли навіть вертоліт. На висоті 700 метрів був знайдений чоловік, він лежав біля водойми, укритий листям, і ковдрою з фольги.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На щастя, він був у свідомості, але був дуже голодний і хотів води. Пізніше з'ясувалося, що він зірвався зі скелі і зламав кісточку, через що не міг пересуватися.

Поруч була собака Еш, яка постійно гріла господаря тілом. Завдяки їй потерпілий і вижив.

Нагадаємо, що у Харкові п'яний чоловік випав з балкона на третьому поверсі і дивом вижив. В результаті у чоловіка розбита голова і переламано дві руки.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Харковом в селі Кругляківка Куп'янського району Новий рік почався з пожежі в приватному будинку. Як виявилося, горів дах приватного будинку. Площа пожежі склала 70 кв. м.

Також Знай.uа писав, що у Харкові з'явилися перші камери, які фіксуватимуть швидкість проїжджаючих автомобілів. Перші дві камери запрацювали на Велозаводському мосту та пр.Науки. Ще близько 10-ти камер планують встановити до середини 2021 року.