У Києві, в міжнародному аеропорту "Бориспіль", затримали чотирьох китайців, які намагалися незаконно провезти через Україну дорогий багаж. Про це розповіли в Державній митній службі.

Як повідомляється, при собі четверо іноземців, які прибули з Куби через Францію, мали 12 валіз. При огляді багажу у них виявили майже шість тисяч кубинських сигар і більше 700 упаковок дорогого гомеопатичного препарату, виготовленого з отрути блакитного Скорпіона.

Всі сигари були ретельно упаковані. Товар преміум класу-в дерев'яні шухлядки (одна така упаковка в нашій країні коштує від шести до дев'яти тисяч гривень), інші – в картонних або целофанових пакетах.

Препарат з отрути блакитного Скорпіона, який везли китайці, прикордонники оцінили приблизно в два мільйони гривень.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, раніше Неадекватний водій протаранив пункт пропуску Криму: "відпустіть, а то вб'ю"

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Українці масово кинулися до Польщі після Різдва: кутю з'їли, пора на заробітки

Також " Знай.ІА " писав, що На варті держкордону з Росією стала спритна вівчарка Лора: затримує порушників і виявляє контрабанду