У Києві водій знайшов незвичайне місце для паркування. Про це повідомили в Telegram-каналі "Х**вый Киев".

Жителі Позняків у Києві помітили автомобіль, який був припаркований досить незвичайним чином. Справа в тому, що власник транспортного засобу залишив його на заметі в піднятому положенні.

На опублікованих фото можна розглянути великий позашляховик чорного кольору, який передніми колесами розташований на великому сніговому заметі. В результаті цього він виявився піднятим приблизно на 30-45 градусів. При цьому автомобіль нікуди не з'їхав і твердо стояв на місці.

Киянин припаркувався на заметі, фото: Telegram Х**вый Киев
Киянин припаркувався на заметі, фото: Telegram Х**вый Киев
киянин припаркувався на заметі, фото: Telegram Х**вый Киев

Такий спосіб паркування вразив киян і вона стали поширювати дане фото по різних ресурсах.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ви ж знаєте, що я не любитель публікувати парковки, але тут не зміг стриматися. Економив місце на Позняках - "Manix"." - зазначено в публікації.

Публікація каналу Х**вый Киев: Telegram
Публікація каналу Х**вый Киев: Telegram
Публікація каналу Х**вый Киев: Telegram

Нагадаємо, що львів'яни проганяють "чужих" з розчищених від снігу парковок: "Бери лопату або провалюй"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Франківчани веселяться в снігу, поки комунальники вколюють у три зміни: "Одна зима-різні емоції"

Також, "Знай.uа" писав, харків'ян розсмішили "трудяги" комунальники, п'ятеро дивляться, двоє копають: "І кожному заплати..."