Популярні українські телеведучі Юрій Горбунов і Катя Осадча відсвяткували День народження їхнього сина. Відповідні фото вони оприлюднили у мережі Instagram.

«Так, ніби тільки вчора ти народився! А сьогодні - тобі вже 4 рочки!!! Будь здоровим і щасливим, синок!!! Ми тебе дуже любимо!», - написав щасливий батько під знімком.

На опублікованій світлині – зіркове подружжя та їхній син в дитячому автомобільчику. Обличчя хлопчика батьки вже традиційно приховують. За чотири роки обличчя маленького Іванка ще жодного разу не показували публіці.

Хлопчик виглядає вже досить дорослим - він у строгому костюмчику впевнено сидить за кермом електричного автомобіля. Можливо, власний "транспорт" став подарунком на День народження малюкові.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Щасливої долі», «Вітаю вашу чудову сім'ю», «Здоров'я Вашому хлопчикові», - зичать від щирого серця розчулені фанати відомої пари.