Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька постала перед своїми фанатами у несподіваному образі. Відповідні фото ведуча, яка нещодавно розлучилася з чоловіком, оприлюднила у мережі Instagram.

На фото Соломія вдягнена у розкішну сукню з червоного атласу.

«Скучили уже за красивими заходами з червоними хідниками і теплими зустрічами? Готуємося до презентації проекту та книги @harcourtinspiration і обираємо сукню для натхненного вечора», - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

«Красунечка», «Дуже гарна», «Яка ж ви... гарнюня», «Соломія, ви у цій сукні це втілення жіночності і краси!», - захоплюються фанати.

«Оооо який червоний секс», - написав під фото відомий фотограф Ростислав Ріпка.

«Пане Ростислав, я знаю, що Ви відомий фотограф, улюбленець Солі та іншої еліти. При всій моїй повазі до Вас: коли я дивлюсь на ці фотки, то секс - це останнє, що приходить мені на думку. Вся справа в тому, що Солині ніжки наглухо закриті, тобто не оголені, від підошви до пояса. А личико у Солі красиве і сердечко світле. Соля янгол і доволі сильний», - не погодилися із такою оцінкою відомого митця українці.

Нагадаємо, Христина Соловій зізналася, що постраждала на півмільйона через кібератаку фаната.

Як повідомляв портал Знай.uа, Христина Соловій приголомшила фанатів розміром ноги.

Також портал Знай.uа писав, що самотня підопічна Вакарчука запрошує до себе додому з однією умовою: "Хто перший?"