У Херсоні школярі можуть їхати безкоштовно в маршрутці, якщо добре вчаться в школі. Таке нововведення з'явилося на маршруті №33 з легкої руки креативного водія, розповідають місцеві жителі в соцмережах.

Як повідомляється, школярі можуть показати водієві щоденник з оцінками від 10 до 12 балів, і отримати гроші за проїзд назад.

Сам водій стверджує, що таким чином намагається підняти успішність у школах.

"Цікавий підхід. Є вже результати?", "Ну що сказати. Круто!", "Молодець, супер!", "Молодець! Супер-мотивація до навчання!!!",- хвалять водія місцеві жителі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знайшлися і ті, кому таке самоуправство з боку водія не сподобалося.

"Хитрий - знає, що нічого не втратить», «Виглядає забавно і креативно. Але це бардак. Хоче продає квитки, хоче не продає. Він виручку не здає в касу підприємства в кінці зміни? Або маленьку виручку виправдовує великою кількістю відмінників? Або він сам виграв конкурс на обслуговування цього маршруту?",- обурюються коментатори.

Нагадаємо, раніше У Хмельницькому неадекват накинувся на малюка просто посеред вулиці: лупив ногами

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Одесою шкуродер понівечив хаскі граблями, селяни влаштували самосуд

Також «Знай.uа " писав, що Харківський супермаркет потрапив у скандал з змученим левеням: тягали заради розваги