Електричка, що курсує між Ніжином і Києвом, не раз потрапляла в поле зору ЗМІ. Там то медсестри рятують пасажирів із серцевими нападами, то зима намітає кучугури снігу по пояс. Однак цього разу знайшлося місце і позитиву – відповідне відео опублікував у Facebook ніжинець Владислав Дзюба.

"Електричка Київ-Ніжин. Коронавірус в шоці", - повідомив чоловік.

На відео – повний вагон пасажирів, у якому чоловік з апаратурою співає та влаштував справжню дискотеку. Пасажири не стримуються і влаштовують запальні танці.

«Люди радіють життю, хоч щось позитивне в цьому є!», «Потрібно просто жити, і жити на повну. Життя таке коротке. Що не оглянувся - і старість, а ми і не жили, а ми і не любили, а ми чекали. Чекаємо кого і чого? Відео просто супер, молодці», «Не чекай свята, роби його сам!», - коментують те, що відбувається в ролику, українці.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знайшлися і ті, кому такі веселощі в електричці видалися недоречними.

«Філія дурки!», - написала під відео одна з коментаторок.

Раніше повідомляли, реформа УЗ - це наближення до нормативів ЄС, і ми повинні її провести - політолог.

Як повідомляв Знай.uа, пріоритети УЗ-анбандлінг, виведення пасажирської філії зі збитків та інвестиції, - експерт.

Знай.uа писав, "Укрзалізниця" посадила харків'янина в поїзд з клопами: мало не загризли.