У Києві з однієї квартири вигребли сім тонн сміття. Про це розповіли в телеграм-каналі KIEV 911.

Як повідомляється, нещаслива квартира, перетворена на звалище своїми мешканцями, розташовується на Русанівці, на вулиці Ентузіастів 47/1.

"Люди зберігали у себе в квартирі сім тонн сміття і дві одиниці зброї. Це не кадри з фільму, це реальне життя!", - пише автор повідомлення, публікуючи вражаючі знімки.

На фото видно, що рівень сміття в приміщенні чи не досягав стелі. Як в таких завалах можна було пересуватися по квартирі, залишається тільки здогадуватися.

Фото: KIEV 911
Фото: KIEV 911

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото: KIEV 911
Фото: KIEV 911

"Завдяки зусиллям поліції, комунальників та Дніпровської адміністрації, зброю вилучили, сміття вивезли. Мають намір далі вирішувати проблему із захаращеними квартирами. Це не тільки про гігієну, а в першу чергу про безпеку людей, які живуть поруч!» ,- додали в співтоваристві.

Фото: KIEV 911
Фото: KIEV 911

Фото: KIEV 911
Фото: KIEV 911

Нагадаємо, що тонни львівського сміття скинули українцям під ніс.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє депутат Червоноградської районної ради Олександр Климов.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Модричах, що на Львівщині, люди живуть у постійному страху, що їхні будинки можуть опинитися під землею через соляні шахти

Через аварію львів'яни змушені сидіти в холоді і голоді, не маючи доступу ні до опалення, ні до їжі.

Також Знай.uа писав, що у Львівській області фермер змушує корів і коней їсти сніг і грітися біля багаття.