У Києві знову активізувалися так звані догхантери. Невідомі розкидають на вулицях отруєну приманку для тварин. Про це попередили в телеграм-спільноті «Київ зараз», опублікувавши відповідні фотографії.

«По Києву знову стали помічати отруту для тварин. Вона характерна рожевим кольором, але через час колір зникає, а отрута - залишається. Будьте уважні під час прогулянки з твариною» - попередили киян уважні автори повідомлення.

Відзначимо, що нерідкі випадки, коли домашні тварини поїдають приманку, залишену невідомими недоброзичливцями, щоб отруїти бродячих собак. Не завжди господарі встигають доставити потерпілого улюбленця у ветеринарну клініку вчасно, і тварина вмирає в страшних муках.

Схожа історія трапилася в Запоріжжі, де після прогулянки в центрі, в районі вулиці патріотичної, домашній собаці стало дуже погано і різко піднялася температура. Про це господиня тварини Ніна Розовська написала у Facebook-пабліку "Типове Запоріжжя". Жінка розповіла, що в місті активно труять собак і схоже, що її вихованець наївся розкиданої отрути.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що під Миколаєвом в Очакові 16-річний підліток обікрав магазин з морозивом і свою школу, потім підпалив її.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Тернополі Підлітки понівечили нещодавно відремонтований під'їзд багатоповерхівки.