Молода дружина співака Віктора Павліка, Катерина Репяхова, розповіла, як позбулася нічних судом. Про це вагітна третя дружина співака розповіла на своїй сторінці в Instagram.

За її словами, позбутися неприємних відчуттів, які переслідують вагітних жінок, їй допомогли полівітаміни. Спочатку лікар, яка спостерігає за перебігом вагітності, прописала Катерині фолієву кислоту, вітамін Д, і йод, а пізніше - препарат магнію. Оцінивши кількість таблеток, яке потрібно випити, дружина Павліка вирішила пошукати альтернативу, в якій містилися б всі перераховані вище речовини.

"Попередній досвід з американськими полівітамінами у мене був не дуже, тому я з обережністю вирішила спробувати європейські...», - написала вона.

Майбутня матуся зазначила, що через всього тиждень прийому препарату у неї більше немає судом, нудоти та інших неприємних відчуттів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Дуже корисний пост - спасибі, що діліться«,» усміхнена Така, так тримати", - відзначають її передплатники в соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Дружина Віктора Павліка поділилася важливою новиною:"на шляху". Катерина розповіла про плани на найближчий час і зізналася, що зараз дуже щаслива.

Нагадавши, вагітна дружина Віктора Павліка показала, що наливає в склянку вранці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Репяхова поділилася горем про смерть найріднішого чоловіка: "дуже не вистачає..."

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік показав, як піклується про вагітну дружину: справжній чоловік.