Колишній чоловік «головної Роксолани України» Ольги Сумської, актор Євген Паперний, розповів про те, як важко переніс зраду дружини. Про це йдеться у сюжеті «1+1».

Трагічна історія розлучення Паперного і Сумської почалася після того, як Ольга познайомилася із актором Віталієм Борисюком під час роботи над виставою "Криваве весілля".

Паперний зізнається, що тоді йому було дуже важко прийняти факт зради. Одного разу він навіть підняв руку на дружину.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

«Одного разу було, коли ми вже розходилися, я пам'ятаю на кухні мені було сказано: "Ну ти і козел". Думаю: "Твою матір" і я як заліпив, вона й полетіла. У неї слід потім був. Вона тоналку накладала», - згадує актор.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Разом із тим, він встиг поговорити і з винуватцем розлучення – Борисюком.

"Дивися, якщо це просто ... я вб'ю нахєр. Він говорить: "Я ще зі студентства був закоханий". І я з розумінням поставився. У мене у самого рильце в пуху», - зізнається актор.

Через сварки і колотнечу Сумська майже не пускала Паперного до їхньої маленької доньки Антоніни. Зараз актор підтримує стосунки зі своєю дитиною, яка живе у Москві.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.