У Києві сьогодні, 18 лютого, вшановують пам'ять тих, хто поліг під кулями під час Революції Гідності 2014 року. Мер столиці Віталій Кличко також поклав квіти до меморіалу Небесної Сотні.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

«У мене досі перед очима Майдан у ці дні… Він став полем бою за гідність українців і майбутнє нашої держави. Полум’я, постріли, обірвані життя найкращих патріотів… Ми все пам’ятаємо і шануємо подвиг кожного Героя!», - зазначив столичний градоначальник.

Він наголосив, що «кожен день боротьби тоді не був марним».

Фото: КМДА
Фото: КМДА

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Ми не зневіримося і не відступимося від ідеалів та принципів, які відстоювали на Майдані. Вічна слава Героям! І повага кожному, хто боровся і бореться за гідність і майбутнє України», — сказав Кличко.

Додамо, що в ці дні сім років тому у центрі Києва безліч патріотів пожертвували собою заради боротьби проти режиму Януковича.

Нагадаємо, що після присяги в Сюртівській ОТГ голова разом з депутатами співали гімн Угорщини.

Як повідомляв портал Знай, у мережі показали справжню "Закарпатську свальбу", яку влаштовують для молодят за українськими традиціями.

Також Знай писав, що стендаперка розсмішила пів-України наперекір уготованій долі.