У Києві вчительку звинувачують у жорстокому поводженні з дітьми. Відповідний пост у соцмережі Facebook виклала киянка у спільноті"Батьки SOS".

"Київ, школа 140, 7-в. "Виховна хвилинка" від класного керівника Томашівської Марини Ігорівни. Дітей, на її думку, тільки свинями можна назвати ... це жорстоке поводження з дітьми. На вашу думку, за це теж догану, або все-таки вже пора приймати більш суворі заходи? Адже не хоче даний класний керівник працювати без порушень", - обурюється жінка.

На опублікованому аудіо вчитель у досить грубій формі вимагає, щоб діти забиралися за собою, називаючи їх свинями.

"А тепер уявіть. Вдома діти поважають своїх батьків "але не всі" є і зовсім відбиті. А в школі вони поводяться зовсім по-іншому, і куди їх виховання Домашнє ховається. У викладача, швидше за все, накопичилося і здали нерви. Вчіть дітей поважати старших!", "Ой, ну це квіточки, в порівнянні з тим, що у нас вчитель несла на дітей - і дебіли тупі, і ви ніхто, і в житті нічого не досягнете, і продовжувала там працювати», - пишуть ті, хто на боці вчителя.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Це ж треба розуміти, що перед тобою чийсь скарб. Чиясь кохана людина. Будь з ним обережний, акуратний, доброзичливий. Це ж просто", "А що, там вона смілива з дітьми, дитина не відповість їй нічого, ось і кричить на них, відриває свій поганий настрій, і немає на них управи", - впевнені ті, хто вважає, що така поведінка вчителя неприпустима.

Нагадаємо, що у Львові містяни влаштували самосуд чоловікові, який регулярно обкрадав гостей та мешканців міста.

Як повідомляв портал Знай.ua, молоді люди, які грабували на вокзалі в Києві, намагалися підкупити начальника поліції.

Також Знай.ua писав, що двоє юних братів жорстоко вбили вчительку.