В Києві працівники комунальних служб влаштували собі мінісвято просто посеред робочого дня. Щоб зробити приємну перерву, команда у помаранчевих жилетах пішла відпочити на дитячий майданчик.

На вулицях - метри снігу, тож мало хто нині хоче вийти погратися на гірках та гойдалках. А от дорослим інколи - за щастя. Про це на своїй сторінці в Facebook пише спільнота "Київ Оперативний" і публікує відеоролик, зроблених очевидцями.

"Усі ми всередині трошки діти",- підписали автори.

А з Чернігівської області прийшли доволі дивні новини. Так, хлопець заявив поліцейським про вбивство свого вітчима. Все це для того, щоб хтось приїхав і розчистив від снігу дорогу до його будинку. Інцидент стався в селищі Грибова Рудня.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тим часом у Львові знову активізувалася негода. Снігопад не зупинявся всю ніч, а під ранок інтенсивність тільки збільшилась. Всі комунальники міста вирушили на боротьбу з наслідками негоди. Під ранок на вулиці Львова вийшли працювати двірники, але всі сили комунальників зараз направлені на розчищення магістралей, щоб дати змогу вийти на маршрути громадському транспорту.

Нагадаємо, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%

"Знай.ua" писав, На Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили в крижаній річці: мішок на голову.