Анонсований міністром юстиції України Денисом Малюською продаж українських в'язниць стартував. І почнеться вона з в'язниці під Києвом, написав на своїй сторінці в Facebook чиновник.

Очікується, що слідом за Ірпінською в'язницею продавати почнуть і інші виправні заклади.

Першим з молотка пустять Ірпінський виправний центр (№132), який розташовується в Київській області.

За словами міністра, " 70% надходжень від продажу витратять на розвиток нової тюремної інфраструктури», яка повинна відповідати загальноєвропейським стандартам. Ще 30% суми відправиться до держбюджету.

У запропонований лот входять кілька будівель комплексу, серед яких: будівля КПП, харчоблок і овочесховище, банно-пральний комбінат, гуртожиток на 320 місць, будівля медичної частини.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Стартова ціна - 220 мільйонів гривень.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

"$10 за метр квадратний за цю землю і споруди в Ірпені - це втричі завищена ціна. Або під когось на пониження граєте?", "Читав, що, якщо перші торги не відбудуться, другі стартують зі 110 млн за об'єкт. А якщо і другі не відбудуться, то треті торги будуть на зниження аж до фінальної ціни в 1% від стартової. Думаю, що вже є покупець", - коментують українці.

"Продається разом з ув'язненими?", "Там все не продавайте. Якусь кімнатку залиште для головного мародера", - радять жартівники.

Нагадавши, Зеленський розповів, як зміниться Трудовий кодекс в Україні

Як повідомляв портал Знай.uа Гончарук детально пояснив, як працюватиме ринок землі

Також Знай.uа писав, Зеленський розповів про легалізацію грального бізнесу в Україні