У Київському метрополітені спроба зменшити скупчення людей шляхом обмеження станцій на вхід зазнала повного краху. Відповідний відео доказ розмістили в телеграм-спільноті "Київ зараз".

Як повідомляє автор поста, те, що відбувається в короткому ролику він відобразив на станції метро "Чернігівська".

"Новий день-нові черги! У київському метро намагаються зменшити скупчення людей на станціях, через що черги утворюються біля входу на них. На кадрах - ситуація на "Чернігівській»", - повідомили у підписі до ролика.

Зазначимо, що обмеження станцій на вхід пасажирів прийняли як міру боротьби з поширенням коронавірусу в столиці. За задумом, люди повинні дотримуватися соціальної дистанції, щоб уникати натовпу в метро.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Однак через ці обмеження на вулиці перед вестибюлями станцій збираються натовпи тих, хто бажає потрапити всередину. Це тільки погіршує ситуацію, сприяючи активній передачі вірусу серед людей.

Нагадаємо, раніше Київських комунальників у купі снігу постебали в мережі: "діджиталізація?" У мережі з'явилася карта, на якій можна подивитися, чи прибирають у вашій місцевості сніг. Clean City працює вже п'ятий рік.

Як повідомляє портал " Знай.ua» Поки вся Україна розгрібає снігові замети Одеса пішла під воду: "не забувайте весла".

Також " Знай.ua " писав, що Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%.