У Києві зима діє за власними правилами – на зміну 20-градусним нічним морозам приходить короткочасна відлига вдень. На сонці снігові шапки дахів тануть, перетворюючись на величезні бурульки, що звисають з карниза.

В обов'язки комунальних служб входить збивати ці бурульки, щоб ніхто не постраждав від їх падіння. Однак у столиці вони неабияк перестаралися, розповіли в телеграм-спільноті»Київ зараз".

Як повідомляє автор поста, співробітники комунальних служб так старалися, що разом з шматками льоду зірвали і кілька кондиціонерів.

"Разом з бурульками комунальники збили і кондиціонери«, - пише автор поста, додаючи, що сфотографував результати» праць" комунальників у Голосіївському районі столиці.

Фото: "Київ зараз"
Фото: "Київ зараз"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, що негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах

Про це розповідає прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України на офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Як повідомляв портал " Знай.ua" , під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей-вдома чекали стривожені мами

Також " Знай.ua " писав, підступний сніг скував Україну, тисячі людей опинилися в темряві-рятувальники пробиваються крізь тонни льоду