Популярна українська співачка Alyosha заінтригувала своїх фанатів несподіваним зізнанням, яке вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram.

«Мама трохи з розуму сходить. Поки тато на гастролях...», - зізналася своїм фанатам дружина фронтмена гурту «Антитіла» Тараса Тополі.

«Кохаю тебе, моя багатодітна матуся», - відповів їй у коментарях чоловік.

У коментарях прихильники зірок спробували розрадити сум жінки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«Все буде добре, незабаром весна», «Тримайтеся, скоро все повернеться на свої місця», «Це нормально для мам) особливо коли їх (дітей – ред.) троє. Тримайтеся!», «Зате оченята Мамині-сповнені любов'ю і виблискують щастям», - коментують українці.

«Дуже гарна у Вас сім'я, гарні діточки. Любові, злагоди, терпіння. Обожнюю Вас: талановиті, голоси супер!!! Як то кажуть, "поціловані Богом»», «Скоро ваш тато приїде і ви знову будете з донечкою і синочками разом гуляти», «Треба трішки потерпіти, тато теж за Вами сумує. Ваша пара - приклад для багатьох», «Тримайся! Буває! Любовi та щастя!», - додають фанати.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова та Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю, як прийняла рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань.