Відома українська телеведуча Марічка Падалко написала пост-зізнання своєму чоловікові на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що найромантичніша річ, яку їм вдалося зробити разом з Єгором Соболєвим цього року на День святого Валентина - розчистити сніг, який нападав.

Марічка каже, що вони ніколи особливо не святкували день Всіх Закоханих саме 14 лютого, так як Єгор ледь його не зірвав в перший раз.

"Єгор, суто для" галочки", як мені тоді здавалося, замовив столик в ресторані. Ця страва мені тоді подавалося під гаслом, що «любов'ю повинен бути наповнений кожен день, а не тільки 14 лютого."Ну-ну" - подумала я собі... Подивимося... " - пише Марічка під постом.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

У наступні 15 років спільного життя він довів цю теорію наяву, тому дуже цінує.

Знімки, до слова, які телеведуча прикріпила до посту в Instagram, були зроблені ще у вересні 2006 року. Тоді вони з Єгором Соболєвим вийшли вперше на публіку разом, як пара. Була це церемонія "Телетріумф".

Нагадаємо, Марічка Падалко розповіла, як дати дитині кращу освіту безкоштовно: "моїй старшій всього 12".

У підписі до знімка Палалко поділилася думками про освіту дітей.

Як повідомляв портал Знай , Марічка Падалко навчила українців, як уникнути штрафів за мову: є чотири варіанти.

Також портал Знай писав, що Марічка Падалко пояснила "плюси"суворого карантину:"батьки голосно цокаються".