Стало відомо про те, що ветерани війни в Афганістані пішли добровольцями в АТО. Перші подробиці про героїв.

Таким чином повідомляється, що 15 лютого 1989 року СРСР вивів війська з Афганістану.

Понад 160 тисяч українців взяли участь у війні, яка тривала 10 років, а деякі повторили свій подвиг у 2014 році, вже в Україні. Журналісти інформаційного порталу» суспільне " поговорили з ветеранами.

Володимир Сакун служив в Афганістані в 1986-1987 роках, а в 2014 році разом з іншими «афганцями» вступив до батальйону «Айдар».

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Він говорить про те, що навоювався так, що в житті ну думав, що візьме коли-небудь ще зброю в руки, але, довелося. У країні трапилася біда, і довелося захищати Батьківщину.

У роті Володимира були побратими з Афганістану, а також молоді хлопці. В» Айдарі " афганців було приблизно 25, і шестеро на жаль загинули.

Леонід Полосенко також провів дві війни, в Афганістан потрапили в 1982 році, а в 2015 пішов на фронт добровольцем.

Нагадаємо, що українці зворушливо згадали молодих воїнів, які загинули за Батьківщину: "обличчя ангелів"

Як повідомляв портал "Знай.uа", танкіст-захисник ДАП розповів про найжорстокіші дні боїв: "мене контузило, механік загинув"

Також, "Знай.uа" писав, на Донбасі в страшній ДТП загинула Військова: "вдома чекає маленьке янголятко"

Про це повідомляє інформаційне агентство"це моя Україна".