Стало відомо про те, що киян госпіталізують після того, як на них падають величезні бурульки. Розсікають голови і отримують інші серйозні травми.

Таким чином повідомляється, що жителі столиці страждають від травм після падіння бурульок. На тлі морозів і снігопадів жителі Києва почали звертатися все частіше до травматолога. Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги.

У неділю, 14 лютого в Шевченківському районі міста постраждала 48-річна жінка. У неї розсічення голови і кровотеча після падіння бурульки. Її екстрено госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою.

Cнігопад, зима - фото Знай.ua
Cнігопад, зима - фото Знай.ua

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Того ж дня постраждав чоловік, але вже в Оболонському районі. 46-річний киянин отримав забій лобової області, і був відвезений до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою і вивихом плеча.

Медики закликали бути більш акуратними і обережними. Небезпека може підстерігати вас на будь-якому кроці. Тому, ходити під дахами будинків не рекомендується.

Нагадаємо, що негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах

Про це розповідає прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України на офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей-вдома чекали стривожені мами

Також "Знай.ua" писав, підступний сніг скував Україну, тисячі людей опинилися в темряві-рятувальники пробиваються крізь тонни льоду