В Київській області водій маршрутного таксі висадив дитину у мороз, бо в неї не було грошей на проїзд.

Про це на сторінці Facebook-спільноти "Гореничі, Стоянка, Гнатівка" написали очевидці.

“Водій цього транспорту висадив дитину, яка їхала з с Лука (Бучанського району Київської області) до школи з транспорту в мороз в снігову хуртовину, тому що в неї не було коштів заплатити за проїзд. Представник маршруту пообіцяв що даної машини вже не буде на цьому маршруті. НЕ ФАКТ, ЩО ЦЕЙ МЕРЗОТНИК НЕ ЗЯВИТЬСЯ НА ІНШОМУ МАРШРУТІ……. ПОШИРЮЄМО ЦЮ МЕРЗОТУ З ЙОГО ПОПУЛЯРНІСТЮ…”, - йдеться в публікації.

Тим часом 11 лютого на вулиці Науковій водій маршрутки вигнав 11-річного школяра на мороз з громадського транспорту. Все через те, що школяр не зміг у своєму рюкзаку знайти учнівський квиток. До того ж за словами жінки ніхто з пасажирів не вступився за дитину. Львів'янка зазначила, що розуміє що ситуація, що виникла є досить спірною, але не розуміє як можна було вигнати дитину на вулицю у таку погоду.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що харків'яни перетворилися на оселедці в розпал карантину: маршрутки-гумові

Як повідомляв портал "Знай.uа", хмельничани мерзнуть у кілометрових чергах на тролейбус: запізню-прости, шеф

Також, "Знай.uа" писав, на Львівщині маршрутка роззулася посеред поля: дорослі матюкаються, діти плачуть.