Стало відомо про те, що говорять комунальники про снігопади в Києві. Найважча зима за 11 років.

Таким чином повідомляється, що минулого тижня столицю покрило 84 мільйони тонн снігу. Комунальники повідомляють, що це найважча зима за останні 11 років.

Такі дані навели і аналітики, останній раз таке фіксувалося тільки в 2013 році, коли Київ практично повністю зупинився через неприбрані дороги.

Про це розповіли в сюжеті «Сніданку з 1+1».

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У повідомленні йдеться про те, що на даний момент 10 градусів морозу, і це сприймається як щось надзвичайне. Найближчим часом снігопадів не буде, і у комунальників буде час прибрати частину опадів, які були минулі кілька днів.

Цього року на дорогах ситуація ще не критична, а от у дворах будинків все було трохи гірше.

Двірники розповідають, що щодня лопатою доводиться відкидати сотні кілограмів снігу, і близько тижня потрібно на один двір.

Жителі столиці розділилися на два табори. Одні пишуть, що досить ситуацією в столиці. Іноді снігу надто багато, але його прибирають.

Інші ж повідомляють, що їм доводиться самостійно розчищати двори, так як ніхто ніде не прибирає.

Нагадаємо, що Садовий з лопатою показав усьому Львову, як не треба працювати

Як повідомляв портал "Знай.ua" , синоптик Діденко оновила прогноз погоди в Україні: які області скує ожеледь і накриє заметіль

Також "Знай.ua" писав, засипані снігом хмельничани накинулися на комунальників Симчишина: "чому, б * * ть?"