Стало відомо про романтичну подію в патрульній поліції України. Співробітниця правоохоронних органів прийняла пропозицію руки і серця від колеги. Тепер йде підготовка до весілля.

Таким чином повідомляється, що сталося це напередодні найромантичнішого дня в році - 14 лютого. Тепер їх подорож по життю пройде разом.

Аніта і Антон патрульні з Білої Церкви. Близько двох років тому вони познайомилися на роботі, і так, служба з'єднала їх серця. Вони пройшли всі етапи відбору в патрульну поліцію разом.

Антон не зміг встояти перед добротою Аніти, а її серце піддалося його готовності прийти завжди на допомогу всім тим, хто цього потребує.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Поліція, фото: скріншот з відео
Поліція, фото: скріншот з відео

Минулої ночі Антон зробив пропозицію коханої, і вона сказала «так». Про це розповіли на сторінці Патрульної поліції України в соціальній мережі Facebook.

Вони щасливі і бажають всім знайти свою справжню любов.

Нагадаємо, снайперша і кулеметник сказали один одному " так " в окопах: неймовірна історія кохання героїв зачарувала Україну

Також, "Знай.ua" писав, хлопець зробив коханій пропозицію в засніжених Карпатах, романтика зашкалює - " вона сказала так!"

Також "Знай.ua" писав, що на Тернопільщині родина усиновила 6 дітей.

Вони виховують одну рідну дитину і 5 прийомних. Оксана Аліксієва розповіла, що одного разу зрозуміла, що хоче, щоб всі діти мали місце, де їм буде добре і комфортно.