Стало відомо про те, що через значні опади сил комунальників мабуть не вистачає, тому небайдужі городяни також хлинули на допомогу і почали розчищати вулиці міста.

Таким чином повідомляється, що в Telegram-каналі «Ху%вий Київ» з'явився ролик, як чоловік на унікальному транспорті очищає сніг. Снігоочисна примочка, яка стане в нагоді кожному.

На відео відео, що це велосипед, але незвичайний. До нього спереду прикріплена спеціальна конструкція, яка при їзді допомагає очищати сніг.

У повідомленні сказано, що з такими темпами така штука може стати дуже навіть актуальною.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Синоптики раніше повідомляли, що опади поки що припиняться, однак, на заміну прийде сильне похолодання. Найхолодніше буде вночі середи і четверга, а ослі цього знову трохи потеплішає.

До весни залишилося всього два тижні, однак, зима не збирається залишати країну, і по всій видимості злегка затримається.

Нагадаємо, що Садовий з лопатою показав усьому Львову, як не треба працювати.

Андрій Садовий під час прибирання вулиць роздає інтерв'ю місцевим журналістам. Львів'яни іронічно помітили, що Садовий так довго прибирав сніг саме через те, що його часто відволікають.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , синоптик Діденко оновила прогноз погоди в Україні: які області скує ожеледь і накриє заметіль.

Також "Знай.ua" писав, засипані снігом хмельничани накинулися на комунальників Симчишина: "чому, б * * ть?"