Стало відомо про те, що в Києві біля метрополітену знайшли напівживого швейцарця без взуття. У нього було переохолодження.

Таким чином повідомляється, що не так давно 23-річний хлопець затриманий за бійку, і через деякий час його знайшли біля метро без без взуття і з переохолодженням.

Про це повідомляти Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф столиці в п'ятницю, 12 лютого.

У повідомленні йдеться про те, що хлопцем виявився громадянин Швейцарії, якому 23 роки. Співробітники правоохоронних органів повідомили, що перед цим він був затриманий за бійку, але через кілька годин його відпустили.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео

Перехожі знайшли його поруч зі станцією метро Чернігівська босим.

Швидка допомога, фото: скріншот з відео, фото: Facebook
Швидка допомога, фото: скріншот з відео, фото: Facebook

На даний момент поліція з'ясовує всі обставини. В якому стані зараз перебуває чоловік-невідомо. Одні видання пишуть, що він зовсім помер.

Раніше портал Знай.иа писав про те, що під Одесою бурхливе море поглинуло 16-річного героя: "рятував друзів..." Під Одесою в морі потонув шістнадцятирічний підліток. Намагався врятувати інших.

Як повідомляв портал Знай.uа у Харкові подруга Зайцевої "скупалася" в річці: "кішка винна" У Харкові на набережній дівчина на автомобілі KIA знесла на великій швидкості огорожу і опинилася у воді.

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі дитина впала в колодязь-задихалася і відчайдушно боровся за життя: "я тут, матуся!"