Стало відомо про курйоз, який стався на столичній Троєщині. Жителям довелося самостійно чистити двір від снігу.

Таким чином повідомляється, що все це у дворі будинку Бальзака, 55г. місцевий житель Микола Іщенко опублікував пост на сторінці "Троєщина Київ" в соціальній мережі Facebook.

Засніжений Київ, фото: Facebook
Засніжений Київ, фото: Facebook

Через значні опади сил комунальників мабуть не вистачає, тому небайдужі городяни також хлинули на допомогу і почали розчищати вулиці міста.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У повідомленні йдеться, що вони не знають хто саме їх депутат, але знають хто двірник. Спільними зусиллями жителі взяли лопати, і почали чистити двір. За музичний супровід відповідала консьєржка, як повідомив житель.

Засніжений Київ, фото: Facebook
Засніжений Київ, фото: Facebook

До публікації доклали і ролик і фотографії. На них видно, як чоловіки та жiнки очищають двір після сильних опадів, через які не можна ні проїхати на автомобілі, ні пройти нормально ногами.

Всю Україну засипає снігом. Людям важко дістатися до пункту призначення, доводиться годинами стояти в пробках. Поки що снігопади втихомирилися, проте слідом за ними прийдуть сильні холоди, аж до 22 градусів морозу.

Нагадаємо, що Садовий з лопатою показав усьому Львову, як не треба працювати.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , синоптик Діденко оновила прогноз погоди в Україні: які області скує ожеледь і накриє заметіль.

Також "Знай.ua" писав, засипані снігом хмельничани накинулися на комунальників Симчишина: "чому, б * * ть?"